HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Actor Business Hotel Budapest

2009.09.28. 11:14 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

A négycsillagos Actor Business Hotel **** Budapest belvárosának déli megújuló negyedében nyitja meg kapuit, kiváló közlekedéssel, Budapest főbb nevezetességei, számos étterem, színház és üzlet közelében. Az Actor Business Hotel 54 szobával, étteremmel, konferenciatermekkel, lobby bárral, kávézóval várja mind az üzleti, mind a szabadidős céllal érkező vendégeket. Mindegyik szoba légkondicionált és szélessávú Internet kapcsolattal rendelkezik. Az Actor Business Hotel a reptérről és a városközponttól is könnyen megközelíthető. A közeli metróállomás, busz- és villamos vonalak biztosítják a kitűnő tömegközlekedést.

Étterem
Az 180 fős elegáns a la carte étterem magyar és mediterrán specialitásokkal várja a vendégeket, a konyhán roston sült tengeri halak, polipok, rákok, ezenkívül bárány, sertés, marha és szárnyas különlegességek készülnek igazi faszénparázson. A remek pecsenyékhez különleges salátákból választhatunk az étlapról.

 Hotel Actor Budapest, Kétágyas szabad szoba az Actor szállodában Budapesten

Itt aludtam, nagyon kellemes volt :)

Szólj hozzá!

Címkék: budapest hotel szálloda actor actor business hotel actor hotel

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr541412416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása