HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Hotel Novotel Budapest Congress - szálloda a kongresszusi központnál Budapesten

2009.09.29. 15:51 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

A 2000 elején teljesen megújult négycsillagos Novotel Budapest Congress szálloda Budapesten, gyönyörű vadgesztenyefás park közepén, egyedülálló környezetben nyújt kiváló lehetőséget pihenésre, kikapcsolódásra, vagy üzleti ügyek intézésére. 319, a legújabb Novotel standard-nek megfelelő szoba, fedett uszoda, 4 modern bowling pálya biztosítja a felhőtlen kikapcsolódást.

A Novotel Budapest Congress szálloda megközelítése:
- A Déli pu-tól 1 km-re (61-es villamossal 5 perc)
- Belvárostól 4 km (8-as, 112-es autóbusszal kb. 10-15 perc)

A szálloda 319 hő- és hangszigetelt szobát kínál (ebből 136 nemdohányzó), a legújabb Novotel standard szerint készült stílusban és berendezéssel, szeparált fürdőszobával és toalettel áll a vendégek rendelkezésére.
A szobák felszereltsége: színes TV ingyenes nemzetközi adókkal, fizetős videó csatornákkal és üzenet fogadási lehetőséggel, rádióadók, telefon, minibár, szobai széf, mágneskártyás ajtózár, kémlelőnyílás, modemcsatlakozó, szobaszerviz.

Az aktív pihenés kedvelőinek fedett uszoda áll rendelkezésükre napozóterasszal, drinkbárral és fodrászattal. A Novotel Congress szállodát körülvevő parkban, vagy a közelben levő hegyen kiváló lehetőség nyílik a kocogásra is. Masszázs egyéni igények alapján rendelhető.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest hír hotel szálloda twitter novotel congress

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr311415819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása