HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Hotel Mercure Budapest Korona

2009.09.30. 14:11 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

A négycsillagos Hotel Mercure Budapest Korona, Budapest szívében, közvetlenül a belvárosban található, a Mercure szállodákra jellemző kényelemmel és barátságos atmoszférával várja a vendégeket. A szálloda garázsában 130 gépkocsi részére biztosítanak férőhelyet. 420 hangszigetelt, légkondicionált (ebből 244 nemdohányzó), fürdőszobás szobával várja a vendégeket. A Mercure Korona szobáinak mindegyikében színes Tv, házimozi, telefon, szobai széf, minibár és komputercsatlakozás található.

Elhelyezkedés 
A Mercure Budapest Korona Budapest szívében, közvetlenül a belvárosban, a Nemzeti Múzeummal szemben található, ahonnan a város kultúrális és turisztikai látványosságai könnyen elérhetőek. A Duna-part és a Nagy Vásárcsarnok kb. 5 perces sétával elérhető.

Konferencialehetőségek
 
A Mercure Korona szálloda 10 teremmel rendelkezik, 10-110 fő részére. Az étterem alkalmas fogadások, céges rendezvények és más események lebonyolítására.

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest hotel korona konferencia terem mercure

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr391418049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása