HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Gold Hotel Buda Budapest, szálloda az Erzsébet híd közelében a Gellért hegyen

2009.10.09. 15:30 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

A 4 csillagos Gold Hotel Buda Budapest budai oldalán, a Gellért hegy lábánál található, néhány percre Budapest üzleti, kulturális központjától. Teljesen felújított szobák, saját kert és étterem biztosítja a vendégek kényelmét.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest hotel gold buda toronyszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr21438862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása