HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Hotel Mediterran Budapest

2009.10.15. 12:59 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

A Hotel Mediterran 4 csillagos szálloda Budapesten, Buda szívében, a Gellért-hegy lábánál, 2 km-re a belvárostól. A szálloda épületével szemben található a Budapest Congress & World Trade Center. A légkondicionált, mediterrán hangulatú szálloda ízlésesen berendezett szobákkal, felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújtó Sunflower étteremmel és nyári terasszal áll vendégei rendelkezésére. A szálloda mélygarázsa biztonságos elhelyezést kínál a vendégek autóinak.

A Mediterran Hotel a legmodernebb technikai felszereltségű, légkondicionált, ízlésesen berendezett és minden részében mediterrán hangulatot áraszt. A 40 vendégszoba mindegyike fürdőszobás, hajszárító, minibár, szobaszéf, telefon, vezeték nélküli Internet csatlakozás, valamint színes tévé külföldi csatornákkal szolgálja a vendégek kényelmét. A hangszigetelt ablakokból szép kilátás nyílik a budai hegyekre. Nem dohányzó, és összenyitható szobák is rendelkezésre állnak.

A lobbyban található Drink bár kellemes atmoszférájával nagyon népszerű vendégeink körében, akár egy baráti beszélgetésről akár egy komoly konferencia utáni lazításról legyen szó.

A Sunflower étterem télikerttel és a nyári teraszával felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújt azon vendégeinknek, akik kipróbálják a ház magyar és mediterrán fogásait, specialitásait.

Hotel Mediterran kertjében található légkondicionált Sunflower konferencia terem ideális szemináriumok, meetingek és kisebb konferenciák helyszíneként. Maximális kapacitása színházszerű elrendezés esetén 45 fő.

Távolságok:

Belváros: 2 km
Ferihegyi repülőtér: 20 km
Déli pályaudvar: 1,5 km
HUNGEXPO vásárváros: 8 km
Keleti pályaudvar: 5.5 km
Congress and World Trade Center: 0.2 km
Budai Várnegyed: 1,5 km
INFOPARK Budapest: 2.5 km
Nemzeti Múzeum: 2,5 km
Budaörsi Ipari Központ: 8 km
Gellért fürdő: 2 kmMediterran hotel  Buda központjában, Olcsó és szép szálloda Budán - Hotel Mediterran

Szólj hozzá!

Címkék: budapest hotel gasztronómia sunflower konferenciaterem mediterran új hotel

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr541451741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása