HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Hotel Platánus Budapest

2009.10.19. 15:13 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

A háromcsillagos Hunguest Hotel Platánus Budapest legnagyobb zöld parkja, a Népliget szomszédságában fekszik, 5 metrómegállóra a belvárostól. Légkondicionált zuhanyzós szobák, kamerával ellátott udvari parkoló, fitness terem és a Tokaj étterem biztosítja a vendégek kényelmét.

A Hunguest Hotel Platánus, a magyar főváros legnagyobb parkja, a Népliget szomszédságában található. A háromcsillagos szálloda könnyen megközelíthető mind a belváros (M3 kék metró), mind pedig a Ferihegyi repülőtér irányából. Ideális elhelyezkedésének és kellemes kialakításának köszönhetően turisták és üzletemberek kedvelt szálláshelye.

A szálloda 125 légkondicionált, fürdőszobás szobájában és 3 apartmanjában színes TV, minibár és telefon is található. 4 új superior kétágyas szoba, és egy nászutasok számára ajánlott, emlékezetes élményt nyújtó apartman, saját jacuzzival színesíti a kínálatot.

Akadálymentesíthető közösségi terek, ajándékbolt, fitness centrum, fodrászat, WIFI internet hozzáférés, lobby bár és parkoló teszik teljessé a szálloda szolgáltatásait.
8 légkondicionált konferencia és szekcióterme (max. 200 fő) valamint éttermének kiváló szolgáltatásai miatt a Hunguest Hotel Platánus Budapest egyik legkedveltebb rendezvényhelyszíne.

További budapesti szállodák...

Szólj hozzá!

Címkék: budapest hotel szálloda népliget konferenciaterem platanus

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr691460609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása