HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Soho Boutique Hotel Budapest

2009.10.21. 10:49 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

Budapest legújabb 4 csillagos szállodája, a Soho Boutique Hotel Budapest szívében, a Keleti és a Nyugati pályaudvar között, történelmi helyszínek közelében található. A Duna, a Váci utca, a Zsinagóga, a Pesti Broadway, a legjobb éttermek, színházak mind a Soho Hotel negyedében találhatóak és a kiváló közlekedésnek köszönhetően pillanatok alatt megközelíthetőek. A szállodában 74 kiválóan felszerelt, légkondicionált, gyors Internet kapcsolattal rendelkező szoba áll a vendégek rendelkezésére.

Legyen akár üzleti út, városlátogatás vagy pihenés a cél, Budapest legújabb 4 csillagos szállodája, a Soho Boutique Hotel minden érzékének felejthetetlen élményt nyújt! Az illatok, ízek, látnivalók, a halk nyugalom, a tapintható pompa és a szárnyaló fantázia mellett felfedezheti a hat érzéket magában foglaló hetediket: a Soho-t! Engedjen a kísértésnek és tegyen egy sétát az érzékek birodalmában!

A Soho Boutique Hotel Budapest szívében, a színes és nyüzsgő város közepén, a Keleti és a Nyugati pályaudvar között, történelmi helyszínek közelében található. A minden igényt kielégítő hotel kiváló lehetőséget nyújt a stílus és az elegancia kedvelőinek, valamint azok számára, akiknek fontos, hogy a város lüktető kulturális, szórakoztató és éjszakai életének közelében legyenek. A Duna, a Váci utca, a Zsinagóga, a Pesti Broadway, a legjobb éttermek, színházak, koncertek mind a Soho negyedében találhatóak és a kiváló közlekedésnek köszönhetően pillanatok alatt megközelíthetőek. A hotel sajátos atmoszférája egyszerre ötvözi a stílusos kényelmet a Soho érzéki eleganciájával.

74 szoba áll a vendégek rendelkezésére, ebből 6 junior suite lakosztály. A kiválóan felszerelt szobák LCD tévével, külön filmcsatornával, minibárral, légkondicionálóval, hangszigetelt ablakokkal, közvetlen telefonvonallal és gyors internettel várják a vendégeket.

A hotel elegáns előcsarnokában lehetőség nyílik Wi-Fi használatra, itt található a lobby bár, nem beszélve a konferencia termekről, melyekből a nagyobb akár 120 fő befogadására is képes.

Hall, a 4 csillagos Hotel Sohoban Budapesten  - Soho Boutique Hotel Budapest, butik szálloda a belvárosban

Szólj hozzá!

Címkék: budapest hotel extrém szálloda belváros soho boutique

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr601465009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása