HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Hotel Lővér Sopron

2009.10.22. 11:12 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

Sopron város legszebb pontján, a lővéri fenyvesek karéjában várja a szolgáltatásaiban és szellemében megújult négycsillagos Danubius Hotel Lővér üdülőszálloda a város szerelmeseit. A szubalpin klíma, mely a város levegőjét egészségessé teszi, a szálloda mellett induló erdei séta utak, a közeli szánkó és sípálya, a felújított wellness és fitness részleg, az egybenyitott családi szobák ideális helyszínt kínálnak a Hotel Lővér Sopron szállodában.

Sopron Magyarország nyugati határa mellett, az Alpok lábánál, Bécstől 60 km-re, Budapesttől 220 km-re található. Az ország egyik legősibb ékszervárosa. Ebben a hangulatos városban jóformán minden megtalálható, ami vonzerőt jelenthet: történelmi levegőt árasztó belső városrész hangulatos utcasorai, gótikus, barokk és reneszánsz építészet ritkaságai, történeti emlékei, kultúrája.

A természeti környezet - üdítő, gyógyító hatású alpesi levegő, erdős hegyoldalak sétaútjai, kilátói, forrásai, a Fertő közelsége - Sopront hazánk egyik legszebb, legkellemesebb üdülőhelyévé avatja. A Fertő-táj megőrzött építészeti egységeit, a Fertő tó nádövezetét, egyedülállóan gazdag állat és növényvilágát 2001. évben az UNESCO világörökséggé nyilvánította. A Fertő tó üdülőkörzete a víz és a szél szerelmeseinek paradicsoma. A Pannon-táj szépsége, érintetlensége mindenkit magával ragad.

A várostól délre eső dombvidék, a Lövérek, Sopron legszebb, legelőkelőbb üdülő negyede, melynek varázsát a csendes erdők, fenyvesek, tölgyesek, gesztenyések, májusi gyöngyvirág, augusztusi ciklámen adja.

A város legszebb pontján, a lövéri fenyvesek karéjában várja a szolgáltatásaiban és szellemében családi szobák ideális helyszínt kínálnak.
A gyönyörű, festői környezetben épült szállodában 185 minden kényelemmel felszerelt fürdőszobás vagy zuhanyzós szoba (valamennyiben erkély, telefon, minibár, színes televízió, rádió), éttermek és egy kávézó áll vendégek rendelkezésére. A szálloda elegáns bálterme bálok, konferenciák rendezésére is kiválóan alkalmas.
Az étteremben a magyaros és a nemzetközi ízek kedvelői egyaránt széles étel és italválasztékot találnak, de természetesen nem hiányoznak étlapunkról a helyi jellegzetességek sem.
A gyönyörű környezetet és a különösen jó, tiszta levegőt kihasználva modern, jól felszerelt Emporium Beauty & Wellness részlegünk többnapos, kidolgozott programokat kínál a felfrissülni, megszépülni vagy esetleg karcsúsodni vágyóknak. Mindehhez tökéletes hátteret biztosítanak a szálloda körüli erdei sétautak, a futó- és tornapályák, a közelben található teniszpályák, valamint a Wellness Center uszodája, szaunája, pezsgőfürdője, szoláriuma és Danubius Premier Fitness Klubja vendégeinknek számtalan más programot is kínálunk, a kisebb-nagyobb erdei túráktól kezdve egészen az ausztriai szomszédolásig vagy a Fertő-tavi hajókirándulásig.

A gyönyörű szép, erdővel körülölelt szálloda technikailag jól felszerelt konferenciaterme és a hozzátartozó kisebb szekciótermei, kongresszusok és szemináriumok megrendezéséhez biztosítanak ideális helyszínt. A konferenciatermekben, lobbyban, a Business Centerben és más közösségi helyiségekben szélessávú, nagysebességű vezeték nélküli (WiFi) internethozzáférés igényelhető.

A hotel aktív szabadidő eltöltését célzó sportos ajánlatai: kerékpáros és tenisz hetek mellett-újdonságként együttműködés a helyi búváriskolával, akik 5 nap alatt megtanítják az érdeklődőt az egzotikus sportág alapjainak elsajátítására. Nordic Walking programunk, mely a sífutás nyári edzésmódszereit felhasználó 'trendsport' még Ausztriában is meglehetősen újnak számít.

A nyári hónapok kulturális kínálatából a Fertőrákosi barlangszínpad előadásaira építenek program csomagokat, de a közeli Mörbisch víziszinpadának műsora is számíthat ma már a közönség érdeklődésére, csakúgy mint az eisenstadti kastély koncertek, vagy a St Margarethen-i Operajátékok.

További Budapesti szállodák és hotelek keresése, online szobafoglalás, cikkek és értékelések a Budapesti és vidéki szállodákról.

Szólj hozzá!

Címkék: hotel sopron cikkek szálloda wellness unesco értékelések lővér lover nordic walking barlangszínpad operajátékok

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr601467266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása