HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Granada Wellness Hotel Kecskemét

2009.10.26. 14:43 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

A 3 csillagos Wellness Hotel Granada 2007 októberében nyitotta meg kapuit Kecskeméten, a városközponttól 7 km-re. A szálloda esztétikus, klimatizált, geofűtésű kétágyas szobákkal és lakosztályokkal, 120 férőhelyes étteremmel és saját wellness részleggel várja a pihenni vágyó, sportot kedvelő vendégeket.

A 3 csillagos Wellness Hotel Granada Kecskemét nyugati részén, Kadafalva területén, a városközponttól 7 km-re várja a pihenni vágyó, sportot kedvelő vendégeket. Az autópálya lehajtótól 2 percre lévő, nyugodt, csendes, erdő melletti 2 hektáros területen sokrétű kikapcsolódásra nyílik lehetőség.
A Granada Wellness Hotel 30 darab esztétikus, klimatizált, geofűtésű kétágyas szobával várja kedves vendégeit, akik standard, standard plusz és prémium szobák valamint 4 lakosztály közül választhatnak.
Mindegyik szoba nemdohányzó és rendelkezik minibárral, LCD TV-vel, telefonnal és Internet eléréssel. A szobák részben zuhanyzósak, részben kádas fürdőszobával rendelkeznek.
Standard szobák (11 db, 2 mozgáskorlátozott vendégek részére): 20 m² erkély nélküli
Prémium szobák (6 db): 22 m² erkélyes
Standard Plusz szobák (8 db): 22 m² erkély nélküli vagy 20 m² erkélyes
Lakosztály (2 db): kisebb alapterület, háló és nappali egy légtérben
VIP lakosztály (2 db): nagyobb alapterület, külön háló és nappali

Fiatal, jól képzett, szakirányú személyzet biztosítja a vendégek elégedettségét a 120 férőhelyes étteremben, ahol Kovács Sándor mesterszakács ízletes remekeit fogyaszthatják. Csak kiváló alapanyagokból, modern technológiával készült ételeket kínálunk kedves vendégeinknek. A nagy érdeklődésre való tekintettel a szakképzett dietetikus szakács speciális kínálattal is kedveskedik az erre igényt tartóknak (pl. magas vérnyomásúak, koleszterin érzékenyek, fogyni vágyók, stb.). Naponta 250-300 adag előfizetéses étkezést is tud biztosítani vendégeinek.

A 250 négyzetméteres szekcionálható konferenciaterem mellett 1 focipálya, 2 teniszpálya, 18 pályás minigolf, úszómedence, finn szauna, infra szauna, jakuzzi, masszázs, valamint szabadtéri kisállatkert áll a vendégek rendelkezésére. Ezen kívül számos beltéri szórakozási lehetőséggel, és Internettel áll a vendégek szolgálatára.

További szállodák és hotelek Budapesten és vidéken.
Minden nap frissülő hírek a Budapesti hotelekről

Szólj hozzá!

Címkék: hotel online kecskemet wellness spa granada szobafoglalas termal

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr41476313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása