HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Hotel Pension Hajnal - Mezőkövesd

2009.10.28. 17:00 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

A Hajnal Hotel Zsóry-fürdőn/Mezőkövesden található, a Bükk hegység lábánál. A szálloda 60 fő befogadására alkalmas, 150 m-re fekszik a Zsóry Gyógyfürdőtől. A Hajnal Hotel saját étterme magyaros és nemzetközi ételekkel várja vendégeit.

Engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek ezt az Észak Magyarország egyik leghíresebb termálfürdőjében, ZSÓRY-FÜRDŐN található szállodát, a 3 csillagos Hajnal Hotelt.

A Hajnal hotel, mely 150 méterre található a Zsóry-Gyógyfürdőtől, a Bükk hegység déli lábánál található. A 3 emeletes szálloda 120 fő befogadására alkalmas.

A vendégek elhelyezése 54 db, 1-2-3-4 ágyas balkonos, zuhanyzós, TV-vel, telefonnal, minibárral ellátott pótágyazható szobákban történik. Kérésre nemdohányzó és légkondicionált szobát biztosítunk.

A Panzióban háziállatot nem áll módukban fogadni!

A Hajnal Hotel étterme magyaros és nemzetközi ételek széles választékával várja vendégeit. Igény szerint alacsony kalóriatartalmú vagy vegetáriánus ételek is fogyaszthatók.

A szálloda fekvésénél fogva igen szerencsés helyzetben van, mivel mintegy 50 km-es körzetben igen változatos látnivalót tud kínálni Önöknek!

MEZŐKÖVESD - Matyóföld fővárosa (3 km)
EGER (20 km)
BÜKK HEGYSÉG (15 km)
LILLAFÜRED, MISKOLC-TAPOLCA (50 km)
HORTOBÁGYI NEMZETI PARK (50 km)
Kérésre városnézést vagy a környék nevezetességeit bemutató kirándulást szervezünk.

Szólj hozzá!

Címkék: hotel hajnal hortobágy mezőkövesd panzió pension matyóföld

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr571481904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása