HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Hotel Ibis Budapest Aero

2009.11.03. 10:53 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

A három csillagos Ibis Budapest Aero szálloda a budapesti repülőtérhez legközelebb eső hotel, saját nagy kerttel, bevásárlóközpont mellett. A szálloda Budapest egyik fejlődő üzleti negyedében található, a városközpont metróval és személygépkocsival egyaránt 10 perc alatt elérhető.

A 3 csillagos Ibis Budapest Aero a budapesti repülőtérhez legközelebb eső szálloda, saját nagy kerttel. A szálloda mögötti kis erdő kellemes hangulatot és friss levegőt ad a környéknek.

Megközelíthetőség
Repülőtér felől: Szállodánk a gyorsforgalmi út végén, balra helyezkedik el.
Tömegközlekedéssel: A kék (3-as) vonalon a Határ úti metrómegállóig, mely az épület előtt található.

A főbb útvonalakról:
 
M1 és M7: Erzsébet-híd - Astoria - Kiskörút - Kálvin tér - Üllői út, az Üllői úton végig dél-keleti irányban. A reptérre vezető gyorsforgalmi útra nem kell felhajtani, innen jobb kéz felől már látható a szálloda. Könnyen felismerhető a négyemeletes, tetején az ibis logóval.
M5: Az autópálya végén forduljon jobbra a Határ útra. Az Europark áruház előtt lévő teret megkerülve éri el szállodánkat.
4-es út: Vecsés után maradjon a belső, gyorsforgalmi sávban. Szállodánk a gyorsforgalmi út végén, balra helyezkedik el.

Szobák
A Hotel Ibis Aero Budapest 139 kényelmes, légkondicionált, hangszigetelt szobával rendelkezik, mindegyikhez saját fürdőszoba és erkély tartozik.
A szobákban színes TV 16 nemzetközi csatornával, rádió, házimozi, telefon, automata ébresztőrendszer található.
Nemdohányzó emelet, 12 családi szoba, 3 szoba mozgássérültek részére.

Kutya, macska felár fizetése mellett behozható.

Vendéglátás
Az étteremben megtalálja a magyar és nemzetközi konyha remekeit. Reggel gazdag büféreggelivel kényeztetnek, korán kelők részére 4:00-6:30-ig gyors reggelire is van lehetőség.
A hotel kertje a nap minden szakában nyújt valami kellemeset, előzetes megrendelés alapján esküvőket, garden-partykat, lampionos vacsorákat is szervez a szálloda.

Meleg nyári estéken hetente négyszer bográcsgulyással és grillen pirított húsokkal, zöldségekkel várják a kedves vendégeket.

Drinkbárunk non stop nyitva tart, napi 24 órán át kérhet szendvicseket, harapnivalókat, édességet, hideg és meleg italokat.

Konferencialehetőség
Az Ibis Aero 3 különtermében 70 - 40 - 15 fő fér el kényelmesen. Modern technikai felszereléssel és vendéglátó szolgáltatásokkal kiegészítve kiválóan alkalmasak értekezletek, tréningek, esküvők, fogadások, árubemutatók lebonyolítására.

A management kezelésében lévő további Ibis szállodák:
Ibis Budapest Aero *** Ibis hotel a repülőtérhez közel
Ibis Budapest Emke *** Hotel az Emkénél a centrumban
Ibis Budapest Centrum *** Ibis Hotel a sétáló utcában Budapesten
Ibis Budapest Váci út *** Ibis hotel közel a Nyugatihoz
Ibis Heroes Square Budapest *** Ibis Szálloda a Városliget és a Hősök tere közelében a Dózsa György úton
Ibis Győr *** - Hotel Ibis Győr - Ibis hotel Győrben

 

Látogasson el a Budapesti szállodák és hotelek kedvezményes szobafoglalási portáljára is.
Olvasson új értékeléseket, cikkeket a hotelekről. Hotelek telefonszámai.
Foglaljon most szállodai szobát Budapesten.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest konferencia hotel esküvő 3 szálloda csillagos aro ibis háromcsillagos bogrocsgulyás

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr931495051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása