HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Termál Hotel Liget - Érd

2009.09.25. 11:32 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

A 3 csillagos Termál Hotel Liget, Érd déli részén található. A Termál Hotel Liget 30, barátságosan kialakított szobával rendelkezik, ebből 3 apartman szolgálja a családok kényelmét. Minden szoba rendelkezik saját fürdőszobával, televízióval, telefonnal és minibárral.
A szép fafaragásokkal díszített nagykapun belépve családias, meghitt környezet fogad minket, amely az első pillantásra is az ember szívébe lopja magát. Egy nagy belső udvar étteremmel, napozókert és két medence ajánlják magukat. Ez a paradicsom mindenki számára nyitva áll függetlenül attól, hogy szállóvendég vagy sem.

Nemrég találkoztam ezzel a kedves környezettel, és rögtön megtetszett, az értékelés közben mindenképp a szívembe lopta magát.



 

Szólj hozzá!

Címkék: hotel szálloda érd hotel liget

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr881406043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása