HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Lánchíd 19 design hotel Budapest

2009.11.09. 14:02 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

A Lánchíd 19 **** hotel interaktív, modern üveghomlokzatával, mely esténként különleges képeket kelt életre, egyedi színfoltja a Budai Vár lábánál fekvő XIX. századi építészeti környezetnek. A lényeg a részletekben lakozik: a homlokzaton hullámok között tovatűnő búvár, az alagsorban középkori víztorony, az üveghidakon homokfúvott ujjlenyomatok, a személyzeten díjnyertes divattervezők kollekciója.

Nem véletlen, hogy a Lánchíd 19 Magyarország első design szállodája, mely beléphetett a nemzetközi design hotels™ láncba.
A Budavári Sikló és a Clark Ádám tér közvetlen szomszédságában található Duna-parti hotel utolérhetetlen kilátást nyújt a Lánchídra, a pesti Duna-partra valamint a Budai várra.

A Lánchíd 19 Design Hotel haladó magyar kortárs formatervezők alkotása. A hotel Lánchíd homlokzata interaktív, kis ikonokkal díszített üveglamellákból áll, melyek a környezeti hatások függvényében változtatják helyzetüket és színüket, különleges képeket megjelenítve.
Az alagsorban XIV. századi falakat és egy víztorony maradványait tárták fel, melyek az előcsarnok üvegpadlóján keresztül is láthatóak.
Az archeológiai leletek építészeti kontrasztul szolgálnak az innovatív átrium számára, ahol az üveg függőhidak felületén a hotel alkotóinak homokfúvott ujjlenyomatai látszanak.
Az átriumot a híres – Picasso élettársaként is ismert – francia festőnő, Françoise Gilot három képe díszíti.

Tekintsen meg más Budapesti hoteleket is.
Olvasson híreket, véleményeket a szállodákról.

Foglaljon most hotelszobát Budapesten.

Szólj hozzá!

Címkék: design hotel lánchíd bridge picasso chain lanchid 19

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr421512706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása