HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Danubius Health Spa Resort Aqua Hévíz

2010.01.23. 13:18 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

A világhírű hévízi termáltótól mindössze 300 m-re, Hévíz fürdőváros szívében emelkedik az impozáns gyógy- és wellnesshotel, a négycsillagos Danubius Termál Hotel Aqua, amely nyugodt környezetben, festői kilátást nyújtó árnyas park ölében színvonalas szolgáltatások széles skálájával várja a gyógyulni, pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeket.

Hévíz első wellness és gyógy szállodája all inclusive szolgáltatásokkal.

• Kényeztető kezelések a világhírű termál tó ásványokban gazdag vizével és gyógyító iszapjával.
• Ínycsiklandó gasztronómiai kínálat, a hagyományos ízek mellett, az egészséges életmód jegyében zsír- és kalóriaszegény ételkülönlegességek
• Boldog gyermekek, pihenő szülők! Játszószoba, pancsoló medence, tágas zöld park és számtalan izgalmas program kicsiknek és nagyoknak.

ELHELYEZKEDÉS:

A Hévízi-tó közvetlen közelében (300 m-re) található a Danubius Health Spa Resort Aqua szálloda (régi nevén Thermal Hotel Aqua), mely magas színvonalú szolgáltatásaival az év minden napján szeretettel várja vendégeit.

A szálloda a tradicionális hévízi egészségmegőrző kúra mellett változatos fitness, wellness és szépség csomagokat kínál.

SZOLGÁLTATÁSOK:

207 légkondicionált szoba és 6 lakosztály. Francia erkély, hajszárító, fürdőköpeny, telefon, minibár, rádió, TV. Egymásba nyíló, antiallergén és dohányzó szobák ill. mozgássérültek részére kialakított szobák.
Szobaszervíz, mosatás, vegytisztítás, széf, pénváltás, internet szoba, WiFi a szálloda halljában, ajándék üzlet, Danubius Service külső és belső programkínálattal, újságos, transzfer, autó- és kerékpár bérlés, ingyenes parkoló, mélygarázs (extra fizetendő).

SPA, WELLNESS, FITNESS:

- 200 m2-es élményfürdő külső és belső medencével, pezsgőfürdővel, masszázs zuhannyal, víz alatti masszázsfúvókákkal, gejzírrel és vízeséssel, fedett termálfürdő, kerti úszómedence és Kneipp taposómedence (április közepétől október közepéig), szauna
Gyógyászati és wellness centrum
- Fogászati rendelő
- Fitneszterem, napozóterasz, szolárium
- Szépségszalon, pedikűr, manikűr
- Gyermek medence és gyermekfoglalkozások a nyári hónapokban, játszótér, gyermek menu, etetőszék, gyerekágy stb.
Számos sportolási lehetőség (csoportos aqua fitnesz, reggeli és fitnesz torna, gyalog- és kerékpártúra, asztalitenisz, Nordic walking), közelben tenisz és futballpálya, lovaglási lehetőség

Tekintsen meg más Budapesti hoteleket is.
Olvasson híreket, véleményeket a szállodákról.

Foglaljon most hotelszobát Budapesten.

Szólj hozzá!

Címkék: danubius hotel wellness hévíz spa négycsillagos thermal szobafoglalas termal heviz hévizi

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr661695000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása