HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Borostyán Med Hotel Nyíradony - Az elrejtett mesebeli Kastély

2017.04.05. 12:19 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

A Borostyán Med Hotel Níradony-Tamásipusztán található, Debrecen közelében. A szállodát egy 7 hektáros őspark veszi körül amelyhez saját tó is tartozik. A 2300 m2-es komplexumban wellness részleg és egészségcentrum is található amely Európában is egyedülálló gyógykezelésekkel várja az ide látogató vendégeket. 

1062b212be6142ecc86cbc2e684715a5.jpg

A Hotelben szinte minden egyedi és különleges kedvezvén a gyerekeknek is hiszen a szállodában külön tematikus gyerekszobák kerültek kialakításra melyekben válogathatunk a hercegnős, jégvarázsos, verdák-os és még sok egyéb téma között.

gyerekbarat-szalloda.jpg
A szálloda wellness és gyógy részlege ideális hely a kikapcsolódni vágyóknak. A wellness részlegben helyet kaptak: beltéri medence sodrófolyosóval, 4 gyógyvizes jakuzzi, gyermekdedence, sóterápiás infraszauna, 2 finn szauna, aromakabin, merülõmedence, kültéri gyógyvizes medence ( idõjárás függvényében ). A szálloda saját termálvízzel rendelkezik.

 

borostyan-med-hotel-2204-1-l.jpg

A szálloda mesés helyszíne lehet esküvőknek is, saját tavával, óriási parkjával és eleganciájával.

04.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: utazás hotel szállás debrecen kastély gyermekbarát borostyán meseszép Magyarország teljes ellátás medhotel Debrecen közelében

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr10012403057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása