HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Visegrádi üdülés ősszel

2017.09.07. 09:26 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

42577191.jpg

 

 

 

Az ősz beköszöntével elkezdődött az iskola szezon, de ez nem azt jelenti hogy vége a kiránduló időszaknak.

A mozgalmas hétköznapok után egy kellemes, wellness pihenéssel egybekötött hétvége a Visegrádi-hegységben felüdülést biztosít.

 

 

Ez alkalommal a Budapesttől 30 km-re található Visegrádra indulunk, természeti és kulturális kincsekben gazdag térség az őszi napfényben pompás látványt nyújt, sárguló levelekbe öltözött fák szegélyezte dombok páratlanul nyugtató hangulatot kölcsönöz.

 

Az 11-es autóútról már messziről feldereng a Fellegvár körvonala a hegy magaslatából, egyenesen haladva a Várkapuhoz érkezünk, itt ingyenes parkoló áll rendelkezésünkre valamint a helyi buszjáratnak is itt van egy megállója.

 

A városba érkezve érdemes gyalogosan tovább indulni, Visegrád egésze könnyen bejárható gyalogosan, plusz így a legjobb meglátogatni a történelmi részeit.

 

 

A Királyi Palota szinte rögtön a Várkapu mellett látható, egyik legnagyobb és legimpozánsabb épületegyüttese volt a középkori Magyarországban, ma már romok képében látható.

Belépés felnőtteknek 1100 Ft, könnyű tempóval 1 óra alatt körbe lehet járni.

 

palota1.jpgvisegrad_1.jpg

 

 

A visegrádi panoráma útról kis sétával megközelíthető visegrádi vár, mely 348m magasan tornyosul városa fölé.

A török háborúk idején állt ostrom alatt a vár, majd az osztrák pusztítás tette szinte a földel egyenlővé az egykor büszke erődítményvárat. Rekonstruálása a XX. századig várni kellett.

Bár a vár maga kívülről romos, ez kölcsönzi a térségnek a középkori hangulatát, kilátása a Dunakanyarra pedig megkoronázza ennek a fenséges épület eszményiségét.

 

 d_21611678_xxl-2560x1900.jpg

 

 

A városba visszatérve éttermek sora várja a megéhezett vendégeket.

 

 

tn_mk_83147504.jpg

 

A Panoráma útról, vagy a belvárosból kicsit nagyobb sétát kell tennünk

a visegrádi völgyhöz, de a látvány garantáltan megér egy kis kitérőt.

A fákkal körülölelt kis turistaút egyedi látványossága Az Ördögmalom-vízesés, kicsivel odébb pedig a méltán híres Magda-forrás.

 

 

 

 

 

 

A térségben két kiváló szálloda várja az üdülni vágyókat, mindkettő kivételesen szép panorámás kilátással rendelkezik, szolgáltatásai elsőrendűek.

 

 

 

 

 

A Hotel Silvanus festői környezetben, a Dunakanyar felett magasló és a Visegrádi vár szomszédságában várja kedves vendégeit az év minden szakaszában akciós csomagokkal.

 

31667_0a264b87efe9af91fafb69611f0e561560dfd2a1_full.jpg

 

 

 

A Silvanus Hotel Visegrádon lélegzetelállító panorámával a Dunakanyarra egy három csillagos szálloda.

A visegrádi királyi palota mellett található a Dunakanyar legszebb kilátással rendelkező Hotelje ami Budapestről alig 40 km-re helyezkedik el. Előnyös fekvése és exkluzív szolgáltatásai egyedülálló módon nyújtanak pihentető kikapcsolódást.

 

A Silvanus Hotel kivételes étterme panorámás terasszal kialakított, er_5.jpg

így vendégei ételkülönlegességek közben gyönyörködhetnek a csodálatos panorámában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wellness szolgáltatásait tekintve a Silvanus Visegrád szintén kiemelkedő, szauna, infraszauna, sókamra, illatos kamra, és több élménymedencéje valamint gyógyvizes medencéje is várja a kikapcsolódni vágyókat.

 

a Hotel szépségszalon részlegén arcmasszás, talpmasszás, valamint kozmetikai kezelések is igénybe vehető.

 

Akciós csomag ajánlatok a Silvanus Hotelnél

 

 

 

 

 

A történelmi jelentőségű Visegrád egyik legkiválóbb Hotelje, a Thermal Hotel várja kedves vendégeit.

thermal-hotel-visegrad-156815-661x400.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A Thermal Hotel Visegrád korinthoszi oszlopokkal díszített épülete különleges panorámával rendelkezik, már megjelenésében is luxus érzetet keltve. Az uszoda falán latin betűk olvashatók, a tepidáriumban található ivókút pedig, melyből régen valódi bor folyt most gyógyvizet biztosít.

 

Exkluzív kilátása oldalról a Pilisi Parkerdő, szemből pedig a Dunára nyújt csodálatos panorámát.

 

 panorama-etterem.jpg24747662.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A visegrádi Thermal Hotel étterme nemzetközi specialitásokkal bővelkedik, a terasz étterméből pedig a kilátást élvezhetik a vendégek.

Wellness szolgáltatásai a római és török fürdő stílusával rendelkezik. Különböző medencék, mint a fűtött belső és külső medence, termálmedencék, úszómedence, nyári strandmedence egyértelműen felejthetetlen kikapcsolódást nyújt kedves vendégek számára.

 

Akciós csomag ajánlatok a Thermal Hotel Visegrádnál

Szólj hozzá!

Címkék: wellness dunakanyar Ősz Visegrád Kirándulás akciós wellness akciós wellness hétvége panorámás szálloda thermal hotel visegrádon wellness visegrádon őszi akciók akciós csoagok kedvezményes szálláshely luxus szálloda visegrádon romantikus kirándulás romantikus szálláshely romantikus szálláshely visegrádon

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr8012807352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása