HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Danubius Health Spa Resort Hévíz

2009.10.29. 16:15 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

Hévíz fürdőváros szívében, a világhírű hévízi termáltótól 500 m-re található a teljesen felújított, négycsillagos Danubius Health Spa Resort Heviz - Thermal Hotel Heviz - Thermal Hotel Hévíz superior. A gyógy- és wellness szálloda 203 színvonalasan felszerelt szobával és 7 lakosztállyal várja vendégeit. A tradicionális hévízi gyógykúra mellett a Termál Hotel Hévíz változatos fitness-, wellness- és szépségszolgáltatásokat is kínál. Wellness hétvége Hévízen, termál spa wellness hotel Hévíz.

• Festői környezetben, csupán 5 perc sétára Európa legnagyobb természetes termál tavától.
• Ideális hely a gyógyulásra, kikapcsolódásra, kényeztető wellness és szépségprogramokhoz.
• Próbálja ki Ön is az egyedülálló, hagyományos hévízi gyógykezeléseket a tó gyógyvízével és iszapjával!
• Minden évszakban felejthetetlen élményt nyújt a hatalmas élménymedence, víz alatti zenével, esténként fényjátékkal.

A Balatontól nem messze, Magyarország egyik legszebb vidékén, Hévízen található a világ legnagyobb termáltava. Hévíz minden évszakban ideális fürdőhely.

A termáltótól mindössze 500 m-re fekszik a Danubius Health Spa Resort Hévíz szálloda, ahol jól képzett szakembergárda gondoskodik arról, hogy Ön jól érezze magát. Saját gyógyászati részleg, szépségfarm, fitness-wellness szolgáltatások; itt megtalál mindent egy helyen ahhoz, hogy elfelejtse a mindennapi stresszt és teljes mértékben átadhassa magát a pihenésnek, kikapcsolódásnak.

Hévíz Európában az egyik legismertebb gyógyüdülőhely, amely a Pannon medence dombjai közt védett környezetben található. A hévízi tó, melyet egy igen korai geológiai periódusban keletkezett termálforrás táplál, a világon egyedülálló.
Felülete: 47.500 m2. Mivel a forrás percenként 20.000 l vizet ad, a tó vize 72 órán belül megújul. A gyógyvíz hőmérséklete a nyári hónapokban 33 - 35 °C és télen sem csökken 26°C alá.
A gyógy- és wellness szállodában 203 színvonalasan felszerelt szoba és 7 légkondicionált lakosztály biztosítja a kényelmes elhelyezést.

Valamennyi szoba erkéllyel, fürdőszobával, rádióval, színes televízióval, telefonnal, és minibárral felszerelt.

A Tavirózsa étterem és a Borostyán söröző magyaros, nemzetközi, diétás és vegetáriánus ételekkel várja vendégeit. Nyáron, a teraszon és a söröző melletti grillkertben harmónikaszó mellett lehet hódolni a kulináris élvezeteknek.
A Ciklámen eszpresszó hangulatos élőzene mellett fagylaltkülönlegességeket, cukrászsüteményeket és frissítő koktélokat kínál a vendégeinek.

Konferenciatermeink a szálloda földszintjén egymás közelében helyezkednek el. A Vénusz és Shakespeare terem természetes megvilágítású és légkondicionált.

Fentieken kívül mintegy 15 fő befogadására alkalmas légkondicionált tárgyaló is vendégeink rendelkezésére áll a 7. emeleten. A felsorolt technikai eszközök mellett igény szerint bérelhető: LCD projektor, tolmács berendezés, internet hozzáférés.

Gyalog- és kerékpártúrák vezetővel, asztalitenisz, kirándulások a környéken ill. távolabbi részekre, koncertek a keszthelyi Festetics kastélyban (Hévíztől 6 Km-re), a közelben tenisz és lovaglási lehetőség

A management kezelésében lévő további vidéki termál és wellness szállodák:

Danubius Health Spa Resort Hévíz **** - spa és wellness hotel a Hévízi-tónál
Danubius Health Spa Resort Aqua **** - all inclusive termál és wellness hotel Hévízen
Danubius Health Spa Resort Bük **** - termál hotel Bükfürdőn
Danubius Health Spa Resort Sárvár **** - termál hotel Sárváron

Kérem látogasson meg további Budapesti szállodákat és hoteleket.

Olvasson friss cikkeket, és értékelkéseket.

Szólj hozzá!

Címkék: danubius hotel szálloda health spa thermal resort heviz hévizi

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr831484322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása