HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Fürdőhelyek Magyarországon amiket szinte csak a helyiek ismernek

2017.06.13. 11:05 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

Magyarországon rengeteg olyan fürdőhely van amelyeket szinte csak a helyiek ismernek, ezek közül szeretnénk párat bemutatni.

Az első a Tölgyes Gyógyvizű Strandfürdő Jászapátiban. A fürdőben a nyári szezonban hat medence köztük – úszó-, gyógy-, gyermek-, kör-, tan- és termálmedence –, téli szezonban két fedett medence vehető igénybe a fürdőben.

gyogyvizes-medence-jaszapati.jpg

Érdemes szállást is választanunk ha ellátogatunk Jászapátiba hiszen remek árin juthatunk szálláshelyhez fürdőbelépővel és reggelivel az Andrássy Thermal Hotel Jászapáti szállodában amely közvetlenül a fürdő területén helyezkedik el.

A második közkedvelt fürdőhely a Dunapatajon található Szelidi-tó. Kényelmes strand túlzsúfoltság nélkül, homokos és füves parttal, családok számára ideális.

modernto.jpg

A legideálisabb szállás a Tó Szálló Szelidi-Tó Dunapataj ezek a környéken. A szálló közvetlenül a Tó partján helyezkedik el, kényelmes szobákkal, panorámás étteremmel és bográcsozási lehetőséggel várja vendégeit.

grill-terasz_1.jpg

A harmadik eldugott fürdő Gyömrőn található, kellemes strand a tó közepén bárral, kiváló időtöltés családoknak és baráti társaságoknak egyaránt. Gyömrő közel található Budapesthez így ha egy kis fürdőzésre vágyunk sem kell messzire utazni a városiaknak.

hotelkuponok-gyomro-bagoly-fogado-gyomro-4p189091.jpg

A közvetlen tóparton található a Bagoly Fogadó Gyömrőn amely nem csak a strandra biztosít lejárást hanem saját wellness részleggel is várja vendégeit.

bagoly_fogado_gyomro1.jpg

A Tisza-tó mentén található a Fűzfa Pihenőpark Poroszlón, közel a Tisza tavi Ökocentrumhoz. A szálloda 24 darab szobával rendelkezik amelyek kettő-, három- illetve négyágyasak. Nagyobb társaságok számára a 6 fős tóparti faházakat ajánljuk A Pihenőparkhoz tartoznak játszótér, gyermekmedence, kültéri jakuzzi és termálvizes medencék.

bp.jpg

A kisteleki termálfürdő Kistelken található. A belsőtérben egy élményelemekkel ellátott ülőmedence, egy termálmedence, egy 50 négyzetméteres úszómedence és egy élménymedence várja a fürdőzőket.

gyogy-es-wellness-medence.jpg

Az Aqua Hotel Kistelek a vendégei számára közvetlen átjárást biztosít a Kisteleki Termálfürdőbe, melynek használatát a szobaárak már tartalmazzák.

img_7370_1.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr2712589459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása