HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Corvus Hotel Bük - Wellness és gyógyszálloda Bükfürdőn

2010.02.04. 12:12 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

A háromcsillagos Corvus Hotel Bük, Bükfürdő legelőször épült szállodája, a világszinten ismert és elismert Büki Gyógyfürdőtől mintegy 100 méterre található.

A családias és barátságos hangulatú szálloda felújítására 2001-ben került sor, melynek eredményeképpen 3 típusú szobát kínálunk vendégeinknek. Standard, classic és superior szobát, melyek elsősorban bútorozottságban és komfortérzetben különülnek el egymástól.

A Corvus Hotel Bük 63 kétágyas (közülük 1 mozgáskorlátozottak részére kialakított), 5 háromágyas szobával és 3 apartmannal várja kedves vendégeit. Valamennyi szoba erkélyes, fürdőkádas vagy zuhanyzós fürdőszobával, hűtőszekrénnyel, színes televízióval és telefonnal felszerelt.

 

Szeretettel fogadjuk kedves Vendégeinket Mátyás éttermünkben, ahol kitűnő szakácsaink és vendégszerető felszolgálóink igyekeznek elkényeztetni Önöket a magyar, a nemzetközi és a kímélő konyha specialitásaival.

Saját zárt parkoló és kert - kerti bútorokkal – áll vendégeink rendelkezésére. Környékünkön lehetőség van kerékpározásra, golfozásra (Birdland Golf & Country Club), lovaglásra, teniszezésre, horgászatra, vadászatra, vagy akár kellemes túrákra.

Szállodánk sikerének egyik fő kulcsa a saját, modern gyógyászati részleg, ahol vendégeink a következő kezeléseket vehetik igénybe: fizioterápia, víz alatti masszázs, iszappakolás, különféle gyógyászati pakolások, mágneses terápia és gyógymasszázs.

A gyógykezelések javasoltak: meszesedés, porckopás, csontritkulás, porckorong elváltozások, lumbágó, Bechterew-kór, krónikus izületi gyulladás, köszvény, lágyrész reuma, ortopédiai és idegsebészeti műtétek utáni rehabilitáció, baleseti utókezelés esetén.

A sóbarlang légzőszervi megbetegedések kezelésére csecsemőkortól a legidősebb korosztályig, megelőzésként illetve a tünetek csökkentésére allergia, astma, nátha, meghűlés, influenza, légcsőhurut, arc- és homloküreg gyulladás esetén kiválóan alkalmas.

Hotelünk modern gyógyászati részlege mellett szauna, pezsgőfürdő, szolárium, gyógy- és talpmasszázs, fodrászat, kozmetika, pedikűr-manikűr szolgálja a kellemes pihenést.

Szólj hozzá!

Címkék: szálloda wellness spa bükfürdő háromcsillagos gyógyszálloda

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr481695028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása