HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

A Makói Hagymatikum a fürdők fürdője - Itt jártunk!

2017.04.05. 11:54 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

A megújult Hagymatikum Szegedtől csupán 20km-re Makón található. Az épületet Makovecz Imre tervezte. A Hagymatikum nem csak Makó de Magyarország büszkesége is hiszen az egész világon egyedülálló. A nevében és megjelenésében is megújult makói gyógyfürdő a termálvíz és a marosi gyógyiszap erejével gyógyítja az idelátogatókat.

A kaland medence, kültéri medence és csúszdapark a családosok igényeit, a szaunák és a gőzfürdők pedig a felnőttek igényeit elégítik ki. A Hagymatikum mellett található a Grand Hotel Glorius Makó szálloda amely a négy csillag ellenére kifejezetten alacsony áron várja a vendégeit Ajándék Hagymatikum Fürdőbelépővel.

af8c7e6db273e759c853d5e93f8aa655.jpg

A hagyományos kétágyas szobák mellett superior sarokszobák és superior nászutas szoba is rendelkezésre áll. A Glorius Étterem gasztronómiai remekművei mellett lehetőség nyílik borkóstolásra is. A szállodába érkező vendégek részéren ingyenes wifi és saját parkoló biztosított

8314165195facfa32fd4d05a44990452.jpg

Ismerje meg Magyarországot! Utazzon Velünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr2312402985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása