HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár - Itt jártunk!

2016.10.13. 14:13 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

A Thermal Hotel Mosonmagyaróvár az egyik olyan 3 csillagos szálloda amely összeköttetésben áll a Gógyfürdővel ahol legalább 20 medence található. Érkezésünkkor a szállodai be checkolás igazán gyorsan ment. Majd ezután kipakoltunk a szobáinkban és lementünk meginni az étterembe az üdvözlőitalunkat amely 1-1 pohár kiváló minőségű bor volt. Elkértük a recepción a fürdőbe szükséges karszalagunkat és nekivágtunk. A szállodából az utcán kell átmenni ( köntösben) a fürdőbe ami télen nem túl előnyös de mivel tavasszal voltunk ez nem zavart minket. A fürdő hatalmas és rengeteg medence van. Az alkoholos italok és ételek ára teljesen reális volt. Jókat fürödtünk a meleg vízben. Este svédasztalos vacsora várt minket ami igazán kellemes volt. Másnap reggel a reggeli is svédasztalos volt ami minden igényünket kielégítette. A csomaghoz amit foglaltunk tartozott egy masszázs is amit igénybe is vettünk Egy idősebb férfi volt a masszőr aki eszméletlenül ügyes volt. A legjobb 5 csillagos szállodában sincs ilyen masszázsszolgáltatás ezt garantálom mindenkinek. Az egész szombatot a gyógyfürdőben és a szálloda meghitt jakuzzis kis wellness részlegében töltöttük. A szombati vacsora menüválasztásos volt a ki létszám miatt de igazán meg voltunk ezzel is elégedve. Összességében szuper kis 3 csillag superior szálloda nagyon kedvező árakkal.

Szólj hozzá!

Címkék: mosonmagyaróvár Wellness Fürdő Thermal Hotel Gógyvíz

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr1711802277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása