HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Barangolás a Balaton-partján

2018.02.26. 11:36 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása


Még ha a meleget egy időre nélkülöznünk is kell, van egy jó megoldásunk bearanyozni a mindennapokat.
Ragadjunk papírt és tollat vagy nyissuk meg a szövegszerkesztőt számítógépünkön, és Képzeljük el jövőbeli nyaralásunkat legyen ez külföldi vagy belföldi, készüljünk el saját egyedi programtervünkkel.
Már a gondoltat is a forró balatoni nyárról elűzi a didergést, miért ne készüljünk fel praktikusan egy kis barangolással.

balaton_1.jpg
A "magyar tenger" vonzerejét egyértelműen változatos természeti szépsége, kedvező klímája, kellemes hőmérsékletű vize adja. Nincs olyan magyar ember aki ne járt volna legalább egyszer a Balatonnál, ne ismerné a parton sülő hekk és lángos illatát, és nem gondolna vissza nosztalgikusan a hűtőtáskás rántott húsos szendvicsre egy jó hideg sörrel.

balaton.jpg


A Balaton egyenlő a szabadsággal, ide mindenki kikapcsolódni jön, a környék és élővilága mindehhez adott. Kulturális programok, fesztiválok gazdagítják minden évben.






Olcsó Balatoni szállodák és hotelekben bővelkedik a térség, nézzünk át pár bevált helyet.

hotel-silverine-lake-resort-superior-balatonfured_hotelkupon_hu_447_3.jpg
Egy balatonfüredi szálloda aligha lehet fényűzőbb, mint a Silverine Hotel, ahol egész évben várják a pihenni vágyó vendégeket.
Télen sem áll meg az élet, a Silverine hatalmas wellness részlegén meleg vízben lazíthatunk, ha pedig minden maradék stressztől meg szeretnénk szabadulni, vehetünk egy pihentető gőzfürdőt is.
Éttermében finom borokat, hazai és nemzetközi ízeket lehet kóstolni félpanziós kereteken belül.
Élje át az ünnepi programok sokszínűségét időszakos és ünnepi csomagokkal kedvező áron.


9166140.jpg
Badacsony, Balaton igazi ékköve a Balatonfelvidéki Nemzeti Park területén található. A térség híres szállodája a Bonvino Hotel Badacsony magas színvonalú szolgáltatásaival nyerte el magának a látogatók szívét. Ahogy az aktív pihenés szerelmesei, a lazítani vágyó vendégek is megtalálják a számukra megfelelő programokat. Félpanziós ellátást biztosító csomag ajánlatai egész évben elérhetőek megfizethető áron.

369_c0c75df06c37a60dea3625d7a111eeeeba1c0d1c_original.jpgA Balaton északi partján, Balatonalmádiban csodálatos panorámát nyújt a Hotel Bál Resort. A Hunguest csoporthoz tartozó szálloda nagy wellness részleggel és félpanziós ellátással várja vendégeit, nagyszerű gyermek programokkal.
Egész évben remek akciós csomag ajánlatokat lehet igénybe venni.

 

04.jpg
Alacsonyabb költségvetéssel utazóknak tökéletes választás lehet a Balatonbogláron található családias Familia Hotel. Saját balatoni stranddal rendelkezik, kifejezetten a nyári szünidőre üzemel. A még kedvezőbb árért válasszon akciós csomagot, mely a bőséges büféreggelit is magában foglalja.

2836.jpg
Akiknek nem áll meg az élet egy percre sem, és a balatoni nyár minden percét ki akarják élvezni biztos úti cél a méltán híres buli város, Siófok.

Nappal a turisták és családosok kapnak főszerepet, az Aranyparton egymást érik az éttermek, strandoláshoz mindenfélét áruló árusok. Egész napos lángosozás és fürdés után kezdődhet az éjszaki élet, ilyenkor a Petőfi Sétányt ellepik a bulizni vágyó fiatalok, akik aztán hajnalig meg sem állnak.
Szállás szempontjából az árpaletta igen széles, mindenki számára elérhető áron.

 

img_5.jpg
A siófoki szállodák közül számunkra egyértelmű győztes a Hotel Azúr Siófok, egész évben várja megszállni vágyó vendégeit.
Érdemes is kihasználni, hideg időben a szálloda wellness részlege pihentető lazítást nyújt. Igazán igényes, közép árkategóriás siófoki szálloda, akciós wellness csomagokkal nagyon kedvező ajánlatokat lehet találni, félpanzióval az árban.
Aki még nagyon fényűzésre vágyik, válassza a Hotel Azúr Prémiumot. A két szálloda egymástól független, külön épületben kapott helyet.

66787255.jpg
Sokak kedvencévé vállt a Yacht Wellness Hotel, Siófok egy gyönyörű Balaton-parti szállodája elképesztő panárámát kínálva. Kikötőjében romantikus sétára indulva, vagy a belső medencék habjai közt lazítva minőségi pihenést élhetnek meg a szálloda vendégek. Félpanziós csomag ajánlatokkal pedig még inkább megéri.

tihany.jpg


Nem szabad megfeledkezi a Balatoni régió sztárjáról, Tihanyról.
Régen fontos átkelőhely, a tihanyi visszhangról volt híres, ma már kedvelt turisztikai célpont különleges látnivalóival, történelmi emlékekkel. Óvárosában sétálva joggal foghat el minket a nosztalgia, macskaköves utak szélén roskadozó portékák magyar hímzés, paprika, itt minden hazánk emlékeit képviseli. A gasztronómia szerelmesei kipróbálhatják a hagyományos ízeket street food verzióban, idősebb rokonokkal tett látogatásunk alatt pedig garantáltan gazdagodunk majd pár kedves múltú történettel.

echo-residence-apartmenthotel-218535-661x400.jpg
A visszhang nevét viselő Echo Residence Tihany Luxus nyaralópark a tihanyi-félsziget déli részén, a Kopaszhegy tetején kapott helyet.
Őspark veszi körül, csendes kikapcsolódásra vágyóknak tökéletes célpont.
Bár a Balaton közelsége is csábító, saját wellness részlege minden igényt kielégít. Pihenését panorámás lakosztály kérése teheti még szebbé, akciós csomagban félpanzióval igazán kedvező áron.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr9313692642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása