HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Airport Hotel Budapest - Szálloda a repülőtérnél ingyenes reptéri transzfer

2009.10.01. 12:32 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

2008 nyarán megnyilt Budapest első repülőtéri szállodája, a négycsillagos Airport-Hotel Budapest, amely 112 szobával, konferencia termekkel, tárgyalókkal, non-stop étteremmel és kávézóval várja az üzleti és egyéni utazókat egyaránt. Legyen szó akár vendégei elszállásolásáról, üzleti ebédek, vacsorák megszervezéséről vagy rendezvények lebonyolításáról az Airport-Hotel Budapest**** elegáns kialakításának és szakképzett munkatársainak köszönhetően a legjobb választás lehet Ön és cége számára.

Az Airport Hotel Budapest **** szállodában 112 légkondicionált szoba és lakosztály biztosítja vendégeink kényelmét.

A szobákat praktikus kialakítású szekrények, pipereasztal, televízió, mozi csatorna, telefon, minibár, Internet csatlakozás, széf és hajszárító teszik otthonosabbá. Minden szoba összenyitható.

A zuhanykabinos szobákban megtalálható minden, amire a vendégnek szüksége lehet: nagyméretű tükör, törölköző, illetve tusfürdő, sampon, testápoló és szappan.

Az erkélyes, légkondicionált szobákban franciaágy vagy két különálló ágy, ülőgarnitúra, praktikus kialakítású szekrények és pipereasztal biztosítják a vendégek kényelmét.

A családok részére kiválóan alkalmas lakosztályokban a hálószoba kiegészül egy társalkodó résszel is.
Az apartmanokban televízió, mozicsatorna, telefon, minibár, Internet csatlakozás, széf és hajszárító fokozzák a kényelmet.

Az egyágyas mozgáskönnyített szobában távvezérelt ajtózáró- és nyitó szerkezet, nagy mozgástér, kerekesszékről is könnyen elérhető bútorok és szekrények segítik a vendéget. Egyedileg állítható légkondicionáló, erkély, pipereasztal, hajszárító, műholdas televízió, mozicsatorna, Internet csatlakozás, telefon, széf és minibár teszik még kényelmesebbé a szobát. A fürdőszoba távvezérelt ajtózáró-és nyitó szerkezettel rendelkezik. A zuhanykabint és a toilettet kapaszkodókkal szerelték fel.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest konferencia hotel airport szálloda wellness repülőtér

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr601420396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása