HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Hotel Mercure Budapest Duna

2009.10.20. 13:55 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

A 3 csillagos Hotel Mercure Budapest Duna Budapest pesti oldalán helyezkedik el a Dunaparton, közel a városközponthoz. Légkondícionált, nemdohányzó szobák és Dunára néző, panorámás szobák várják a vendégeket. A szálloda saját zárt parkolója 13 gépkocsi részére biztosít férőhelyet.

Elhelyezkedés 

Hotel Mercure Budapest Duna a városközpontban, a Duna partján helyezkedik el csodálatos kilátással a folyóra és a budai oldalra. A város kulturális - turisztikai - és pénzügyi negyedei könnyedén elérhetőek.

Megközelíthetőség 

Repülőtérről: A belvárosba vezető Üllői útról balra kell fordulni a Haller utcára, majd az út végén jobbra a Soroksári útra. Távolság: kb. 16 Km.

Pályaudvarról: A Déli pályaudvarról a 2-es metróval Kossuth téri átszállással a 2-es villamosra. A Keleti pályaudvarról 2-es metróval Blaha Lujza téri átszállással a 4-es vagy a 6-os villamosra. A Nyugati pályaudvarról 4-es vagy 6-os villamossal.

Autóval: M1, M7 autópályától Bécs, illetve a Balaton felől a Petőfi-hídon keresztül. Az M0 körgyűrű felől a Lágymányosi-hídon keresztül, az M5 déli autópályáról Szeged felől a Könyves Kálmán körút - Soroksári út felől.

Tömegközlekedéssel: A 2, 4, 6-os villamos, a 23, 54, 15, 12-es busz a közelben, a 3-as metró Ferenc körúti megállója 5 percre található.

 Szobák 

A Mercure Budapest Duna hagyományos 'Mercure-kényelemmel' és barátságos atmoszférájával teszi kellemesebbé tartózkodásukat.

130 légkondicionált (ebből 44 nemdohányzó) fürdőszobás, hangszigetelt ablakokkal ellátott szobával várjuk Önöket. Utcai oldalon fekvő szobáinkból kitűnő kilátás nyílik a Dunára és a Gellért-hegyre. A szobákban színes televízió műholdas csatornákkal, Pay-TV, rádió, telefon, ingyenes széf, hajszárító és computer csatlakozás található.

Egyéb szolgáltatások 

A szálloda saját zárt parkolójában 13 gépkocsi számára biztosítunk férőhelyet.

Konferencia terem

A Bridge terem légkondícionált, természetes és mesterséges megvilágítással is rendelkezik. Kérésre hideg-meleg büfét, kávészünetben frissítőket, kávét, süteményt biztosítani tudunk.


További budapesti szállodák a management kezelésében:

 

Mercure Duna Budapest *** 3 csillagos szálloda a Petőfi hídnál Pesten, panorámás kilátás a Dunára és a Gellért hegyre
Mercure Budapest Metropol **** Belvárosi szálloda az Emkénél
Mercure Budapest Buda **** Déli pályaudvar, Budai szálloda
Mercure Budapest Nemzeti **** Belvárosi szálloda Budapesten
Mercure Budapest Museum **** Belvárosi szálloda Budapesten
Mercure Budapest Korona **** Belvárosi szálloda Budapesten
Mercure City Center Budapest **** Új 4 csillagos Mercure hotel a Váci utcában udapest belvárosában

Sofitel Chain Bridge Budapest ***** Hotel Sofitel Lánchíd a belvárosban

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása