HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Balaton-felvidéki bortúra

2017.09.26. 10:00 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

balatonfured-csopak.jpg

 

Budapesttől autóval az M7-esen mindössze másfél órára található Balaton-felvidék, festői környezetben hangulatos falvaival, szőlőbirtokokkal, dinamikusan fejlődő infrastruktúrával várja az ide látogatókat. 

A táj mediterrán hangulatú, Magyarországon itt kezdődik leghamarabb a tavasz és tart legtovább az ősz.
Mikroklímája miatt ideális hely a szőlőtermesztésre, a vulkáni vörös talaj pedig az itt termő bor zamatát adja.

 

balatonfured-csopak-borvidek-boraszat-ingatlan-balatontravel-1024x413.jpg


Magyarország egyik legszebb, látványosságokban és természeti adottságokban bővelkedő települése Tihany.
Kiemelkedő turisztikai nevezetesség a dombtetőn álló Tihanyi Apátság, melyet 1055-ben alapított I. András Király, s itt őrzik az Apátság alapító levelét, mely egyike a legrégibb magyar nyelvemlékeinknek.

Az apátságtól a Pisky sétány vezet a Visszhang-domb felé, ahol az Ófalu, és a Szabadtéri Néprajzi Múzeum található.


A Tihanyi-félsziget egyedülálló természeti kincsekben bővelkedik, egyéni de akár családi kirándulásokra is ideális időtöltés a körtúrán részt venni.
A páratlan panorámát nyújtó kilátó pontokon, mint például az aranyház, és Cser-hegyen végig vezető túra kényelmes tempóban 2,5 óra alatt végig járható. Különösen szép ősszel, mikor a tájat sárguló fák tarkítják.


dsc_0664.JPGtihany-balatonmeer-hongarije-06.jpg

 

A Balaton-felvidéki borvidék a Dunántúl közepében, a Balaton északi partján fekszik, szívében a Badacsonyi borvidék.

A térség körbejárására a Badacsony régiós buszjáratát ajánlott. A buszjárat segítségével felkeresheti a régió kiváló borászatait, pincészeteit, nevezetességeit, látnivalóit. A buszon idegenvezető várja az érdeklődőket, aki bemutatja a települések nevezetességét, aktuális rendezvényeket.

Jegyárak:

 

- Szakaszjegy: 350 Ft

- Napijegy: 1500 Ft

 3c5ee4c5e79b1a28778621994e4315595ceb916c_d7a1accabe2970f62bba3ed28ffa32010d0d9d13_1475281949.jpg

 

 

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság működési területe Veszprém és Zala megyékre, a Kis-Balaton védett természeti terület Somogy megyébe átnyúló néhány része.

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság honlapja a nemzeti park területének bemutatása mellett az igazgatósághoz tartozó bemutatóhelyekről, szálláshelyekről, túrázási lehetőségekről és a terület tanösvényeiről igyekszik tájékoztatást nyújtani. A nemzeti park honlapján ismertetett nyílt túrák, rendezvények, kiadványok, erdei iskola programok, táborok is ennek a varázslatos világnak az értő és szerető megismerésében segítenek.



 

A térség nevezetességei még a Püspöki palota, és a Ferences kegytemplom, valamint Sümeg és a sümegi vár.


 

 

 pecsely-balaton-felvideki-nemzeti-park-hajozashu-1024x576.jpg

 

 

 

sumegi-var-es-a-hotel.jpg

 

 

 

 

 

 


Számos kiváló szállodával bővelkedik a térség, minőségi és széles árválasztékot biztosít.

Az Anna Grand Hotel Balatonfüreden, a történelmi központjában található. A balatonfüredi Anna Bálok helyszíne, tágas szobáival és különböző méretű, erkélyes lakosztályaival luxus érzetet biztosít a tökéletes kikapcsolódáshoz.

2933557.jpg

 

 

 

Club Tihany a Tihany-félsziget csúcsán található a négy csillagos üdülőfalú-komplexum, kiváló választás lehet nagycsaládosoknak, akár háziállatok elhelyezésére is van lehetőség.

panoramas-kilatas-a-balatonra-club-tihany-superior.jpg

A Hotel Bonvino Badacsony a festői szépségű Balatonfelvidéki Nemzeti Park területén található.
A bor és a pihenés szerelmeseinek remek programlehetőséget biztosít a környék, szálló vendégeinek pedig magas színvonalú szolgáltatásokat biztosít.

2932085.jpg

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr4012878042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása