HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Business Hotel Jagelló Budapest

2010.01.27. 10:00 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

Az újonnan megnyitott, légkondicionált, Jagelló Business Hotel Budapest budai oldalán, a BAH csomópontnál, a Budapest World Trade Center és a MOM Park közelében helyezkedik el, a belváros közvetlen szomszédságában, kedvező tömegközlekedési lehetőséggel és nyugodt környezetben.

 

A város üzleti központja és a fontosabb turisztikai látnivalók csak 15-20 percre vannak a szállodától. A sétát kedvelő vendégeink alig 20 perc alatt eljuthatnak a város hegyen fekvő gyöngyéhez, a Budai várhoz, mely a Világörökség része.

 

Budapest sajátossága, hogy a budai oldal egyúttal a főváros zöldövezete is, nevezetes kirándulóhelyekkel. Így, azon vendégeinknek, akik inkább a természet karjaiban szeretnének kikapcsolódni, ajánljuk a szálloda közelében lévő Sas-hegyet, mely botanikai és zoológiai érdekességeivel az ország egyik legtöbbet kutatott területe.

Kikapcsolódásra vágyó vendégeink a helyi információkat a recepciós kollégáktól magyar, német, francia, angol, szlovák nyelven igényelhetik a nap bármelyik órájában.

 

A háromcsillagos Jagelló Business Hotel 2006. október 15. óta üzemel, 24 modern, központi fűtéses, nyáron pedig légkondicionált, hangszigetelt,        2-ágyas szobával áll vendégei rendelkezésére. A szobák kényelmesen berendezettek, tágasak, műholdas színes TV-vel és telefonnal, minibárral vannak felszerelve. Használatbavételük kulcskártyákkal történik. A szobák saját fürdőszobával rendelkeznek (zuhanyzó, WC, hajszárító). Minden szoba füstérzékelővel van felszerelve.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest konferencia hotel konferenciaterem jagelló háromcsillagos

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr681695022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása