HTML

Wellness szállodák Budapesten

Láss Csodát !! Már magyarországi szállodai weblap is van közvetlen megrendeléssel! Nem kell várni az ügyfélnek a szállodai szobára, hogy van e vagy nincs, nem kell várnia napokat a megrendelt szállodai szoba visszaigazolására, tehát közvetlen megrendelést tud csinálni az ügyfél a neki megfelelő szállodával. Legyen az wellness hotel spa termál szálloda vagy gyógyszálloda vidéken. Kényelmesen a karosszékből meg tudja otthonról rendelni az interneten keresztül a http://www.hoteltelnet.hu/hu/ oldalon.

Friss topikok

Linkblog

Hotel Omnibusz Budapest, szálloda az Üllői úton a repülőtér és a centrum között

2009.10.07. 17:50 :: Budapesti hotelek közvetlen foglalása

A 3 csillagos Hotel Omnibusz Budapest egyik legnagyobb parkja, a Népliget mellett található. A szállodából mind Budapest belvárosa, mind a repülőtér könnyen megközelíthető. A Hotel Omnibusz minden szobája légkondicionált és WIFI Internettel ellátott. A szálloda saját, zárt parkolóval rendelkezik.

A 3 csillagos Hotel Omnibusz Budapest pesti oldalán, az Üllői úton található, a 3-as (kék) metró Ecseri úti megállójánál, a repülőtérre vezető úton.
A szállodához közel található Budapest egyik legnagyobb parkja, a Népliget. Budapest városközpontja 5 metrómegálló, a Ferihegyi repülőtér 10-15 perc alatt elérhető a szállodából.
A közelben lévő kondicionáló terem és paintball pálya pedig szabadidős tevékenységre ad lehetőséget.
A szálloda minden szobája légkondicionált, zuhanyzós fürdőszobával, színes televízióval, DVD-vel és WiFi-vel ellátott.

A szálloda saját, zárt parkolóval rendelkezik.

A szálloda jelmondata:

"Udvarias, diszkrét vendéglátással igyekszünk megtartani törzsvendégeinket, és szeretettel várjuk új vendégeinket is az Omnibusz hotelben."

Szólj hozzá!

Címkék: budapest hotel reptér belváros családias omnibusz

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesthotels.blog.hu/api/trackback/id/tr861434513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása